Ost och baconchips

Av LCHF-arkivet  , ,   

augusti 29, 2016

Bacon och ostchips är helt otroligt lätt att göra och det är bara så otroligt gott med. Helt perfekt snacks för dig som äter LCHF/lowcarb/lågkolhydratkost.

Använd gärna ekologiskt bacon och en ost som du själv tycker är god.

Recept och bild: Lolas mat

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 2 portioner

Ingredienser

125 g Bacon

250 g Ost (skivad)

Instruktioner

1Börja med att sätta ugnen på 225 grader.

2Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper.

3Ställ in i ugnen i cirka 7-10 minuter tills det att baconet är krispigt.

4Ta ut plåten och flytta ihop baconet så det ligger tätt ihop.

5Lägg den skivade osten ovanpå så att det täcker baconet helt.

6Ställ in i ugnen igen och kör det tills osten har blivit krispig den med.

7Ta ut plåten och skär upp i lagom stora bitar. Lägg dem sen på ett galler så får de stelna till lite och bli hårda.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.