
Beskrivning - Information
Bacon och ostchips är helt otroligt lätt att göra och det är bara så otroligt gott med. Helt perfekt snacks för dig som äter LCHF/lowcarb/lågkolhydratkost.
Använd gärna ekologiskt bacon och en ost som du själv tycker är god.
Recept och bild: Lolas mat
Ingredienser
Gör så här:
Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen i cirka 7-10 minuter tills det att baconet är krispigt.
Ta ut plåten och flytta ihop baconet så det ligger tätt ihop.
Lägg den skivade osten ovanpå så att det täcker baconet helt.
Ställ in i ugnen igen och kör det tills osten har blivit krispig den med.
Ta ut plåten och skär upp i lagom stora bitar. Lägg dem sen på ett galler så får de stelna till lite och bli hårda.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att sätta ugnen på 225 grader.
Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen i cirka 7-10 minuter tills det att baconet är krispigt.
Ta ut plåten och flytta ihop baconet så det ligger tätt ihop.
Lägg den skivade osten ovanpå så att det täcker baconet helt.
Ställ in i ugnen igen och kör det tills osten har blivit krispig den med.
Ta ut plåten och skär upp i lagom stora bitar. Lägg dem sen på ett galler så får de stelna till lite och bli hårda.
Mmmmmmm……! Jag får hemleverans av shopping nu i coronatider (bor i England) och både hårdost och bacon kommer att stå på min lista nästa lördag 🌈👌