Ost- och skinkfylld zucchinirulle

Av LCHF-arkivet  ,   

april 26, 2017

Det här är ett riktigt enkelt recept på ost- och skinkfylld zucchinirulle som du gör med endast fem ingredienser (och salt & peppar) men det är så läckert!

Perfekt att ha som plockmat eller varför inte som en enklare lunch. Skulle säkert funka som frukost med om man vill det. Välj en ost och skinka som du tycker är gott!

Mängden ost och skinka kan du variera själv lite baserat på hur mycket fyllning du vill ha.

Recept och bild: Retete Gustoase

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 30 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

2 Zucchini

4 Ägg

50 g Parmesanost (Riven)

200 g Skinka (skivad)

150 g Ost (skivad)

1 tsk Salt

1 nypa Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1Sätt ugnen på 180 grader.

2Riv zucchinin. Blanda ihop med ägg, parmesan och salt och peppar.

3Häll upp smeten i en rektangulär ugnsfast form som du har lagt ett bakplåtspapper i. Ställ in i ugnen och grädda i 20 minuter.

4Ta ut formen och lägg ut skinka så det täcker hela. Sedan ost ovanpå så att hela täcks.

5Rulla sedan ihop allt till en rulle. Kolla på filmen för tips.

6Ställ in i ugnen igen i cirka 10 minuter.

7Ta ut och skär upp i lagom stora bitar och ät direkt.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.