Ostchips

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.6
(33)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ostchips

Mängd10 Portioner
Förberedelse5 minTillagning10 minTotalt15 min

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper på det.

3

Fördela osten i cirka 10 högar (ju mindre högar ju mindre chips) med plats mellan högarna. Osten kommer smälta ut i ugnen.

4

Strö lite paprikapulver och lite vitlökspulver över varje hög.

5

Ställ in i ugnen och låt gräddas cirka 10 minuter .

6

OBS! Alla ugnar är olika och det gäller att hålla koll på chipsen hela tiden. Det kan behövas 8 minuter och ibland 12.

7

När chipsen har smält ut ordentligt och blivit gyllene i färgen tar du ut de och låter de svalna.

Beskrivning - Information

Ostchips är ett perfekt alternativ till vanliga chips om man vill ha något gott och krispigt att tugga på. Man kan även variera smaksättningen genom att använda olika kryddor eller bara olika sorters ost.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 33

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Ta fram en plåt och lägg ett bakplåtspapper på det.

3

Fördela osten i cirka 10 högar (ju mindre högar ju mindre chips) med plats mellan högarna. Osten kommer smälta ut i ugnen.

4

Strö lite paprikapulver och lite vitlökspulver över varje hög.

5

Ställ in i ugnen och låt gräddas cirka 10 minuter .

6

OBS! Alla ugnar är olika och det gäller att hålla koll på chipsen hela tiden. Det kan behövas 8 minuter och ibland 12.

7

När chipsen har smält ut ordentligt och blivit gyllene i färgen tar du ut de och låter de svalna.

Ostchips

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *