Ostöverbakad laxfilé

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ostöverbakad laxfilé

Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 800 g Laxfilé
 1 Ägg
 150 g Ost (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Salt
 1 tsk Basilika (Torkad)

Gör så här:

1

Dela laxen i fyra lika stora bitar. Lägg dem i en ugnsfast form eller på en plåt.

3

Blanda ihop övriga ingredienser och fördela den över laxen.

5

Ställ in i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter. Om du har en kökstermometer tar du ut laxen när den är på 55 grader.

Beskrivning - Information

Det här är ett LCHF-recept på lax som är väldigt enkelt att göra och otroligt gott!

Om du inte tycker om basilika kan du byta ut det mot andra örter.

Ostöverbakad laxfilé är lätt, gott och nyttigt!

Använd en ost du tycker om, men jag kan tipsa om att använda en ost som smakar lite mer, typ en lagrad prästost.

Servera med lite gräddstuvade grönsaker kanske?

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 800 g Laxfilé
 1 Ägg
 150 g Ost (riven)
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Salt
 1 tsk Basilika (Torkad)

Instruktioner

1

Dela laxen i fyra lika stora bitar. Lägg dem i en ugnsfast form eller på en plåt.

3

Blanda ihop övriga ingredienser och fördela den över laxen.

5

Ställ in i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter. Om du har en kökstermometer tar du ut laxen när den är på 55 grader.

Ostöverbakad laxfilé

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *