
Beskrivning - Information
Det här är en paj som jag svängde ihop efter jul då det fanns en hel del mat i kylen som behövde ätas upp. Just paj tycker jag är fantastiskt gott att göra om man vill bli av med lite rester i kylen.
Sen så var smakkombinationen väldigt lyckad, om än lite oväntad med salami, spenat, oliver och ädelost.
Ingredienser
Gör så här:
Hacka löken fint.
Fräs den mjuk tillsammans med spenaten i lite olivolja.
Strimla salamin och lägg i botten av pajskalet.Lägg den rivna osten ovanpå, jämnt fördelat över botten.
Blanda ihop grädde, spenatfräs och ägg. Salta och peppra lite.
Häll den i pajskalet och fördela det hela jämnt.
Toppa med oliver och ädelost.
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 25 minuter tills det att pajen har fått vacker färg och satt sig.
Ta ut och njut av en god paj tillsammans med en god sallad.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka löken fint.
Fräs den mjuk tillsammans med spenaten i lite olivolja.
Strimla salamin och lägg i botten av pajskalet.Lägg den rivna osten ovanpå, jämnt fördelat över botten.
Blanda ihop grädde, spenatfräs och ägg. Salta och peppra lite.
Häll den i pajskalet och fördela det hela jämnt.
Toppa med oliver och ädelost.
Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 25 minuter tills det att pajen har fått vacker färg och satt sig.
Ta ut och njut av en god paj tillsammans med en god sallad.