Pajbotten – LCHF

Pajbotten - LCHF 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.

Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Pajbotten – LCHF

Mängd6 Portioner
Förberedelse30 minTillagning8 minTotalt38 min

Ingredienser

 1/2 dl Sesamfrön (Skalade)
 40 g Smör
 1 Ägg
 1/2 tsk Salt

Gör så här:

1

Kör mandelmjöl och sesamfrön i en matberedare .

3

Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.

5

Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.

7

Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.

9

Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1/2 dl Sesamfrön (Skalade)
 40 g Smör
 1 Ägg
 1/2 tsk Salt

Instruktioner

1

Kör mandelmjöl och sesamfrön i en matberedare .

3

Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg.Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.

5

Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.

7

Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.

9

Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.

Pajbotten – LCHF

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *