Hoppa till innehåll
Open navigation

Pajbotten – LCHF

Inga röster än
Sparat av: st
Pajbotten – LCHF
När jag ska göra paj, då är det detta pajskalet/pajbotten jag gör.Receptet kommer från 56kilo.se och det tackar jag verkligen för!
Inga röster än
Sparat av: st
Portioner: 6
Författare: LCHF-arkivet

Utrustning

Ingredienser

Instruktioner

  • Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg. Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
  • Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
  • Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
  • Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg