Pajbotten/pajskal utan mandelmjöl (LCHF)

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pajskal (matpaj)

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 50 g Smör
 1 Ägg
 0,5 dl Vatten
 1 krm Salt

Gör så här:

1

Blanda de torra ingredienserna i en matberedare. Mixa runt dem så att de blandas.

2

Tillsätt smöret i små klickar under tiden som du kör matberedaren.

3

Tillsätt ägget och vattnet och kör det hela tills du har en pajdegsklump.

4

Tryck ut degen så tunt du bara kan i en pajform eller springform. Ställ den i kylen i cirka 30 minuter.

5

Nagga botten lite med en gaffel.

6

Grädda i 10 minuter på 175 grader.

7

Bygga vidare på pajen sen och gör klart den.

Beskrivning - Information

Det här är en pajbotten/pajskal för dig som äter LCHF och inte tål mandel.

Receptet är detsamma som detta otroligt populära pajskalet, men där jag har ersatt mandelmjölet med sesammjöl och pofiber.

Pajskalet blir riktigt fast och gott och påminner mycket om ett vanligt pajskal.

Olika mjöler, så som sesammjöl och kokosmjöl kan du köpa här: Handla på Bodystore

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 50 g Smör
 1 Ägg
 0,5 dl Vatten
 1 krm Salt

Instruktioner

1

Blanda de torra ingredienserna i en matberedare. Mixa runt dem så att de blandas.

2

Tillsätt smöret i små klickar under tiden som du kör matberedaren.

3

Tillsätt ägget och vattnet och kör det hela tills du har en pajdegsklump.

4

Tryck ut degen så tunt du bara kan i en pajform eller springform. Ställ den i kylen i cirka 30 minuter.

5

Nagga botten lite med en gaffel.

6

Grädda i 10 minuter på 175 grader.

7

Bygga vidare på pajen sen och gör klart den.

Pajbotten/pajskal utan mandelmjöl (LCHF)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *