Pajskal (matpaj)

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pajskal (matpaj)

Mängd1 Portion
Förberedelse10 minTillagning10 minTotalt20 min

Ingredienser

 50 g Smör
 1 st Ägg
 0,5 dl Vatten
 1 krm Salt

Gör så här:

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en matberedare.

2

Gör tärningar av smöret och kör ihop det i matberedaren tillsammans med de torra ingredienserna.

3

Tillsätt ägget och vattnet och kör det hela tills du har en pajdeg.

4

Tryck ut degen så tunt du bara kan i en springform eller pajform. Ställ formen i kylen i 30 minuter.

5

Nagga botten med en gaffel och grädda botten 10 minuter i 175 grader.

6

Sen är det bara att bygga vidare på din paj och njuta.

Beskrivning - Information

En paj är något som man alltid kan laga, oavsett om det är lunch eller middag. Det är innehållet i pajen som styr hur fint det skall vara. Det är en otroligt variationsrik maträtt och funkar perfekt för dig som äter LCHF.

Det här är ett LCHF-recept som du kan använda som grund för dina matpajer.

Med det här pajskalet så kommer du alltid att göra goda pajer!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 50 g Smör
 1 st Ägg
 0,5 dl Vatten
 1 krm Salt

Instruktioner

1

Blanda alla de torra ingredienserna i en matberedare.

2

Gör tärningar av smöret och kör ihop det i matberedaren tillsammans med de torra ingredienserna.

3

Tillsätt ägget och vattnet och kör det hela tills du har en pajdeg.

4

Tryck ut degen så tunt du bara kan i en springform eller pajform. Ställ formen i kylen i 30 minuter.

5

Nagga botten med en gaffel och grädda botten 10 minuter i 175 grader.

6

Sen är det bara att bygga vidare på din paj och njuta.

Pajskal (matpaj)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *