Parmesancréme

Parmesancréme 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ett LCHF-recept på en enkel, snabblagad parmesancréme som funkar till mycket. Servera den till en bit grillad lax, grillat fläskkött eller varför inte som en dressing till en god sallad.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning1 minTotalt11 min

 1 dl Parmesanost (Riven)
 2 dl Creme Fraiche
 1 tsk Balsamvinäger
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 dl Parmesanost (Riven)
 2 dl Creme Fraiche
 1 tsk Balsamvinäger
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.

Parmesancréme

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.