Parmesancréme

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning1 minTotalt11 min

Ingredienser

 1 dl Parmesanost (Riven)
 2 dl Creme Fraiche
 1 tsk Balsamvinäger
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.

Beskrivning - Information

Ett LCHF-recept på en enkel, snabblagad parmesancréme som funkar till mycket. Servera den till en bit grillad lax, grillat fläskkött eller varför inte som en dressing till en god sallad.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Parmesanost (Riven)
 2 dl Creme Fraiche
 1 tsk Balsamvinäger
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.

Parmesancréme

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *