KategoriSåser & röror, Buffé/plockmat
Beskrivning - Information
Ett LCHF-recept på en enkel, snabblagad parmesancréme som funkar till mycket. Servera den till en bit grillad lax, grillat fläskkött eller varför inte som en dressing till en god sallad.
Ingredienser
1 dl Parmesanost (Riven)
2 dl Creme Fraiche
1 tsk Balsamvinäger
1 nypa Salt
1 nypa Svartpeppar (malen)
Gör så här:
1
Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
1 dl Parmesanost (Riven)
2 dl Creme Fraiche
1 tsk Balsamvinäger
1 nypa Salt
1 nypa Svartpeppar (malen)
Instruktioner
1
Blanda samman alla ingredienser i en skål och rör om. Servera direkt eller låt stå och dra en stund i kyl innan.