“Pasta” Uno

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.7
(9)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pasta Uno - En superenkel och god pastasås. Här serverad med lchf-vänligare vitkål.

Kategori,

Mängd3 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Ingredienser

 2 dl Creme Fraiche
 400 g Krossade tomater
 5 g Vitlök
 50 g Lök (gul)
 120 g Bacon
 1 msk Köttfond (koncentrerad)
 100 g Champinjoner (färska)
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 1 msk Basilika

Gör så här:

1

Strimla löken, baconet och hacka vitlöken. Dela champinjonerna i kvartingar. Bryn det hela i olivoljan så att det får lite färg i en stekpanna.

3

Slå på de övriga ingredienserna och låt allt puttra i cirka 15 minuter.

5

Servera med t ex strimlad vitkål som du kokar i lättsaltat vatten.

Beskrivning - Information

Innan jag började med LCHF så var det här en stor favorit att göra som snabb pasta. Nu funkar ju såsen fortfarande, men pastan byter jag ut mot strimlad vitkål. Anledningen till att jag kallar den för Pasta Uno, är att den har ett av nästan allt. Ett paket bacon, en lök, en klyfta vitlök, en burk tomater och så vidare...

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.7 / 5. Antal röster: 9

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Creme Fraiche
 400 g Krossade tomater
 5 g Vitlök
 50 g Lök (gul)
 120 g Bacon
 1 msk Köttfond (koncentrerad)
 100 g Champinjoner (färska)
 1 nypa Svartpeppar (Grovmalen)
 1 msk Basilika

Instruktioner

1

Strimla löken, baconet och hacka vitlöken. Dela champinjonerna i kvartingar. Bryn det hela i olivoljan så att det får lite färg i en stekpanna.

3

Slå på de övriga ingredienserna och låt allt puttra i cirka 15 minuter.

5

Servera med t ex strimlad vitkål som du kokar i lättsaltat vatten.

“Pasta” Uno

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *