Pepparkaksketobollar

Pepparkaksketobollar 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här LCHF-receptet är ett enkelt, gott och perfekt tilltugg för den som är lite sugen på nåt sött till fikat. Pepparkaksketobollar är helt enkelt keto-bollar med smak av pepparkaka.

Perfekt för dig som saknar pepparkakor till kaffet/glöggen runt jul. Du kan välja själv om du vill rulla dem i kanel eller kokosflingor. Det är en smaksak.

Ketobollar fungerar perfekt att frysa in och plocka fram när man känner för något gott.

Steviadroppar kan du köpa här: Handla steviadroppar

Recept och bild från Ninaslchf

DelaTweetSparaDelaBigOven

Pepparkaksketobollar 1

Mängd10 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 100 g Smör
 2 dl Kokosflingor
 2 msk Pepparkakskrydda
 7 droppar Steviadroppar (vanilj)
 1 tsk Vaniljpulver
 1 nypa Kokos eller malen kanel att rulla i

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke utom det du tänkt att rulla i.

3

Rulla små bollar av smeten och rulla sedan i topping.

5

Frys in bollarna eller ställ dem i kylen en timme så de kan stelna om du skall servera dem samma dag.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 100 g Smör
 2 dl Kokosflingor
 2 msk Pepparkakskrydda
 7 droppar Steviadroppar (vanilj)
 1 tsk Vaniljpulver
 1 nypa Kokos eller malen kanel att rulla i

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke utom det du tänkt att rulla i.

3

Rulla små bollar av smeten och rulla sedan i topping.

5

Frys in bollarna eller ställ dem i kylen en timme så de kan stelna om du skall servera dem samma dag.

Pepparkaksketobollar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.