Pepparsås

cooked_user_7403SkapareAmonazonSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pepparsås

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning20 minTotalt25 min

Ingredienser

 2 msk smör
 1 tsk rosépeppar
 1 tsk grönpeppar
 1 tsk svartpeppar
 2 schalottenlökar
 1 dl vatten
 2 dl grädde
 Ev. 2 msk cognac
 Lite kajennpeppar
 2 tsk grönpeppar i lag

Gör så här:

1

Mortla pepparn och stek i smör.

2

Hacka och stek lök med pepparn.

3

Stek tomatpuré med pepparn och löken.

4

Blanda vätskorna och häll i kastrullen

5

Dofta över kajennpeppar

6

Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)

7

Häll ner grönpeppar i lag.

8

Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat

Beskrivning - Information

God och stark pepparsås till t.ex en grillad eller stekt köttbit eller kyckling.

Hittade recept hos Alltommat och anpassade det till min egen smak och LCHF
Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration https://www.instagram.com/amonazon/

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 msk smör
 1 tsk rosépeppar
 1 tsk grönpeppar
 1 tsk svartpeppar
 2 schalottenlökar
 1 dl vatten
 2 dl grädde
 Ev. 2 msk cognac
 Lite kajennpeppar
 2 tsk grönpeppar i lag

Instruktioner

1

Mortla pepparn och stek i smör.

2

Hacka och stek lök med pepparn.

3

Stek tomatpuré med pepparn och löken.

4

Blanda vätskorna och häll i kastrullen

5

Dofta över kajennpeppar

6

Vispa ner Philadelphiaost (ist.f. att reda med maizena)

7

Häll ner grönpeppar i lag.

8

Låt allt puttra på låg värme ca 15-20 minuter tills såsen tjocknat

Pepparsås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *