Persiljejärpar

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Persiljejärpar

Mängd4 Portioner
Förberedelse25 minTillagning15 minTotalt40 min

Ingredienser

 800 g Köttfärs
 2 Ägg
 100 g Lök (gul)
 10 g Vitlök
 4 msk Persilja (hackad)
 1 msk Salt
 2 krm Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.

2

Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.

3

Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.

4

Forma till små järpar i önskad storlek och stek i smör och olivolja.

5

Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.

Beskrivning - Information

Persiljejärpar är ju sagolikt gott... speciellt om man har lite gräddsås och pressgurka till.

Det här är ett väldigt enkelt recept som funkar perfekt när man äter LCHF... har i lite grädde i färsen för att öka på fetthalten lite extra men även för att göra järparna lite mer saftiga.

Glöm inte bort att göra ett stekprov innan du börjar att steka alla järparna. Detta för att smaka av salt och peppar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 800 g Köttfärs
 2 Ägg
 100 g Lök (gul)
 10 g Vitlök
 4 msk Persilja (hackad)
 1 msk Salt
 2 krm Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Hacka löken och vitlöken så fint du bara kan.

2

Blanda alla ingredienser i en bunke till en fin färs.

3

Gör ett stekprov och smaka av hur salt och pepparnivån är. Krydda ytterligare om det behövs.

4

Forma till små järpar i önskad storlek och stek i smör och olivolja.

5

Är de inte helt genomstekta när de har fått fin färg, kan du köra dem i ugnen på 150 grader tills det att de är genomstekta.

Persiljejärpar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *