Pizzasallad

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.4
(52)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pizzasallad

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 600 g Vitkål
 3 msk Ättika (12%)
 3 msk Rapsolja
 3 msk Vatten
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 0,5 tsk Italiensk salladskrydda

Gör så här:

1

Strimla vitkålen fint. Använd gärna en matberedare.

2

Blanda övriga ingredienser i en kastrull och koka upp.

3

Häll den varma dressingen över vitkålen och blanda ihop.

4

Ta en slev eller liknande och mosa till vitkålen lite genom att banka på den. Då mjuknar den lite mer.

5

Låt stå minst ett par timmar, men helst 1-2 dygn, då blir den som godast.

Beskrivning - Information

Det här är en pizzasallad som är precis lika god som den man får på pizzerian.

Glöm inte bort att låta den stå och dra. Den är som absolut bäst efter ett par dagar.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.4 / 5. Antal röster: 52

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 600 g Vitkål
 3 msk Ättika (12%)
 3 msk Rapsolja
 3 msk Vatten
 1 tsk Salt
 0,5 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 0,5 tsk Italiensk salladskrydda

Instruktioner

1

Strimla vitkålen fint. Använd gärna en matberedare.

2

Blanda övriga ingredienser i en kastrull och koka upp.

3

Häll den varma dressingen över vitkålen och blanda ihop.

4

Ta en slev eller liknande och mosa till vitkålen lite genom att banka på den. Då mjuknar den lite mer.

5

Låt stå minst ett par timmar, men helst 1-2 dygn, då blir den som godast.

Pizzasallad

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *