Pizzasallad

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är en pizzasallad som är precis lika god som den man får på pizzerian.

Glöm inte bort att låta den stå och dra. Den är som absolut bäst efter ett par dagar.

DelaSparaDelaBigOven

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

 600 g Vitkål
 3 msk Ättika
 3 msk Rapsolja
 3 msk Vatten
 1 tsk Salt
 1 msk Oregano (Torkad)
 0,5 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 0,5 tsk Italiensk salladskrydda

1

Strimla vitkålen fint. Använd gärna en matberedare.

3

Blanda övriga ingredienser i en kastrull och koka upp.

5

Häll spadet över vitkålen och blanda ihop.

7

Ta en slev eller liknande och mosa till vitkålen lite genom att banka på den. Då mjuknar den lite mer.

9

Låt stå minst ett par timmar, men helst 1-2 dygn, då blir den som godast.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 600 g Vitkål
 3 msk Ättika
 3 msk Rapsolja
 3 msk Vatten
 1 tsk Salt
 1 msk Oregano (Torkad)
 0,5 tsk Svartpeppar (Grovmalen)
 0,5 tsk Italiensk salladskrydda

Instruktioner

1

Strimla vitkålen fint. Använd gärna en matberedare.

3

Blanda övriga ingredienser i en kastrull och koka upp.

5

Häll spadet över vitkålen och blanda ihop.

7

Ta en slev eller liknande och mosa till vitkålen lite genom att banka på den. Då mjuknar den lite mer.

9

Låt stå minst ett par timmar, men helst 1-2 dygn, då blir den som godast.

Pizzasallad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *