Pofiberfrallor

Pofiberfrallor 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Frallor är ju något som är makalöst gott... och när man äter LCHF är det lite svårt att unna sig något gott till frukost som liknar bröd, men dessa frallor är ju riktigt goda även om de är ganska så kompakta, men det mättar ju bara mer då.

Fördelen med dessa är att det inte innehåller mandelmjöl som väldigt många bröd har annars.
Det funkar bra som hamburgerbröd med.

Självklart är det glutenfritt.

Vill du ha något alternativ så kan du alltid göra The Bröd istället.

Stort tack till Louise för receptet.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Pofiberfrallor

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning20 minTotalt30 min

Ingredienser

 100 g Smör
 1,75 dl Grädde 40%
 4 krm Salt
 8 Ägg

Gör så här:

1

Smält smöret och blanda ner grädden.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

5

Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.

7

Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.

9

Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.

11

Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.

13

Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 100 g Smör
 1,75 dl Grädde 40%
 4 krm Salt
 8 Ägg

Instruktioner

1

Smält smöret och blanda ner grädden.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.

5

Vispa upp äggen så att det är fluffiga. Blanda ner gräddblandningen och de torra ingredienserna.

7

Låt allt stå och svälla i cirka 10 minuter.

9

Forma till 8 jämnstora bollar och lägg dem på en bakplåtsklädd plåt.

11

Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.

13

Ta ut dem och lägg på ett galler och låt dem svalna där.

Pofiberfrallor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *