Pulled pork (LCHF)

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Pulled pork (LCHF)

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning3 timTotalt3 tim 20 min

Ingredienser

 1 kg Fläskkarré
 2 tsk Smoked paprika
 60 g Gul lök
 20 g Vitlök
 1 msk Salt
 2 krm Svartpeppar (nymalen)

Gör så här:

1

Lägg karrén i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra den runt om.

3

Mixa ihop de övriga ingredienserna till en fin kryddpasta.

5

Smeta in köttet med kryddpastan så att den är helt täckt med krydda överallt.

7

Sätt på locket på grytan och ställ in den i ugnen på 125 grader.

9

Låt stå i 4-5 timmar i ugnen. Vänd på köttet en gång i timmen och ös det med såsen varje gång du vänder det.

11

När köttet är klart skall det gå lätt att dra isär köttet med två gafflar. När du har gjort det så blandar du ihop kött och sås till en härlig köttröra. Smaka av med salt och peppar och servera direkt med goda tillbehör.

Beskrivning - Information

Pulled pork är så otroligt gott och ett perfekt alternativ till den vanliga tacofärsen som så många gör.

Dock brukar många av recepten innehålla massor av socker i såsen men det tycker jag inte att man behöver.

Här är ett recept på pulled pork som jag gjorde bara för att testa lite och det blev riktigt bra.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Fläskkarré
 2 tsk Smoked paprika
 60 g Gul lök
 20 g Vitlök
 1 msk Salt
 2 krm Svartpeppar (nymalen)

Instruktioner

1

Lägg karrén i en gjutjärnsgryta. Salta och peppra den runt om.

3

Mixa ihop de övriga ingredienserna till en fin kryddpasta.

5

Smeta in köttet med kryddpastan så att den är helt täckt med krydda överallt.

7

Sätt på locket på grytan och ställ in den i ugnen på 125 grader.

9

Låt stå i 4-5 timmar i ugnen. Vänd på köttet en gång i timmen och ös det med såsen varje gång du vänder det.

11

När köttet är klart skall det gå lätt att dra isär köttet med två gafflar. När du har gjort det så blandar du ihop kött och sås till en härlig köttröra. Smaka av med salt och peppar och servera direkt med goda tillbehör.

Pulled pork (LCHF)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *