Hoppa till innehåll
Open navigation

Raffaello-bollar (LCHF)

4,44 av 16 röster
Sparat av: st
Raffaello-bollar (LCHF)
Ett enkelt och gott LCHF-recept på Raffaello-bollar som är bland det godaste man kan ha till kaffet som ett litet tilltugg. Det är som en liten godispralin men den är LCHF-vänlig.Det här receptet ger ungefär 10 bollar och går utmärkt att ha i frysen och plocka fram 30 minuter innan man skall äta dem.
Beställ ingredienser här, fraktfritt! – Mandelsmör (Ekologiskt) – Vaniljpulver (Ekologiskt) – Kokosflingor (Ekologiskt)
I receptet använder jag mandelsmör och det kan du handla här: Köp mandelsmör härOm du använder osaltat mandelsmör så kan du tillsätta 1 krm salt i smeten.Hela satsen ger ungefär 8 g kolhydrater, vilket innebär mindre än 1 kolhydrat per boll.Här kan du se en video som visar hur du gör:
4,44 av 16 röster
Sparat av: st
Portioner: 10
Författare: LCHF-arkivet

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda alla ingredienser i en bunke.
  • Ställ in i kylen i cirka 30 minuter.
  • Ta ut och forma till bollar. Lägg dem i en tallrik med riven kokos och rulla runt dem så att de täcks av kokos.
  • Ställ kallt.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg