Ramslökssill - Sockerfri
Ramslökssill - Sockerfri

Ramslökssill

Av LCHF-arkivet  , ,   

december 30, 2018

Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: Cirka 4-6 portioner

Ingredienser

250 g inlagd sill

0,5 dl majonnäs

1 dl smetana

0,5 dl torkad ramslök

Skalet från 3/4 citron

1 tsk pressad citron

Salt och peppar

Instruktioner

1Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.