
Beskrivning - Information
Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.