Ramslökssill

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ramslökssill

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 0,5 dl majonnäs
 0,5 dl torkad ramslök
 Skalet från 3/4 citron
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2

Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.

Beskrivning - Information

Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 0,5 dl majonnäs
 0,5 dl torkad ramslök
 Skalet från 3/4 citron
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2

Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.

Ramslökssill

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *