RamslökssillPROVLAGAT 

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Detta är en sockerfri och fantastiskt fräsch ramslökssill som du med enkelhet svänger ihop till julbordet eller till midsommar.
För att sillen skall hållas sockerfri, så använder jag mig av denna inlagda sill: Sockerfri inlagd sill
Se till att göra den sillen några dagar innan du gör själva ramslökssillen.
Sillen håller upp till ett par veckor i kylskåp.


Mängd46 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

 250 g inlagd sill
 0,5 dl majonnäs
 1 dl smetana
 0,5 dl torkad ramslök
 Skalet från 3/4 citron
 1 tsk pressad citron
 Salt och peppar

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2

Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.

Ingredienser

 250 g inlagd sill
 0,5 dl majonnäs
 1 dl smetana
 0,5 dl torkad ramslök
 Skalet från 3/4 citron
 1 tsk pressad citron
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

2

Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.

RamslökssillPROVLAGAT 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *