
Beskrivning - Information
En currykyckling med thailändska smaker. Här serverat med ångade haricots verts. Den kan vara ganska stark. Men man kan dra ner på currypastan och chilin i sådana fall.
Ingredienser
Gör så här:
Börja med att hacka allt.
Stek kycklingen och chilin. Lägg undan den sedan.
Reducera sedan hälften av kokosgrädden tills dess att den skär sig. Blir som olja uppe på.
Tillsätt currypastan och koka lite till. Den kommer också att ge en oljehinna uppe på.
Tillsätt sedan kycklingen, grönsakerna och resterande ingredienser.
Låt sedan koka ytterligare ett tag till önskad konsistens.
Serveras gärna med haricots verts och repade blad av thaibasilika.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Börja med att hacka allt.
Stek kycklingen och chilin. Lägg undan den sedan.
Reducera sedan hälften av kokosgrädden tills dess att den skär sig. Blir som olja uppe på.
Tillsätt currypastan och koka lite till. Den kommer också att ge en oljehinna uppe på.
Tillsätt sedan kycklingen, grönsakerna och resterande ingredienser.
Låt sedan koka ytterligare ett tag till önskad konsistens.
Serveras gärna med haricots verts och repade blad av thaibasilika.
Hej! Låter gott, men ska det verkligen vara 23 msk fisksås?
Nix. 2-3 msk. Eller mer efter smak. Glömde bort att det inte går att göra bindestreck. Ska ändra till 2 msk.
800g kokosgrädde, den uppgiften om vikt finns inte på mina burkar.
Hur många dl. motsvarar det?
4 dl ungefär.
800g kokosgrädde, den uppgiften om vikt finns inte på mina burkar.
Hur många dl. motsvarar det?
Måste varit trött. Typ två burkar ska det vara.