Romsås

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Romsås

Mängd4 Portioner
Förberedelse2 minTillagning2 minTotalt4 min

Ingredienser

 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 0,50 st Rödlök
 1 st Burk rom. Brukar ta stenbitsrom.
 Citronsaft
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Hacka löken fint. Rör sedan samman allt och smaka av med lite citronsaft.

Beskrivning - Information

En enkel men god kall romsås som passar riktigt bra till fisk.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 deciliter Smetana
 2 deciliter Majonnäs
 0,50 st Rödlök
 1 st Burk rom. Brukar ta stenbitsrom.
 Citronsaft
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Hacka löken fint. Rör sedan samman allt och smaka av med lite citronsaft.

Romsås

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *