Saffransaioli

Saffransaioli 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Att göra en egen saffransaioli är nog bland det absolut bästa man kan ha till räkor. Jag älskar dessutom den kombon om man har rökta räkor.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Saffransaioli

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Saffransaioli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *