Saffransaioli

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Saffransaioli

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Beskrivning - Information

Att göra en egen saffransaioli är nog bland det absolut bästa man kan ha till räkor. Jag älskar dessutom den kombon om man har rökta räkor.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Saffransaioli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *