Saffransaioli

Saffransaioli 3SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Att göra en egen saffransaioli är nog bland det absolut bästa man kan ha till räkor. Jag älskar dessutom den kombon om man har rökta räkor.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Saffransaioli 1

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 dl majonnäs
 0,5 g saffran
 Ca. 1 cm färsk chili
 1 klyfta vitlök
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Hacka vitlök och chili fint.

2

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3

Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Saffransaioli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.