Saffransaioli

Av LCHF-arkivet  , ,   

juni 8, 2018

Att göra en egen saffransaioli är nog bland det absolut bästa man kan ha till räkor. Jag älskar dessutom den kombon om man har rökta räkor.

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 5 min
  • Mängd: 6 portioner

Ingredienser

2 dl majonnäs

0,5 g saffran

Ca. 1 cm färsk chili

1 klyfta vitlök

Salt och peppar

Instruktioner

1Hacka vitlök och chili fint.

2Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

3Låt stå minst en timme innan servering så alla smaker får dras ut.

Mängden chili och vitlök är väldigt individuellt, så smaka dig fram till vad du tycker är bäst.

Bild: Wikipedia

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.