Skarpsås

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(2)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Skarpsås

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 3 msk Majonnäs
 1 Kallt hackat kokt ägg
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Hackad dill
 1 dl Vispad grädde
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Beskrivning - Information

Skarpsås är en kall sås till fisk som nog måste klassas som en klassiker, men det är dessutom lite av en bortglömd klassiker.
Just skarpsås är en sås man ofta har på julbordet till kall inkokt lax, men jag tycker att den är fantastiskt god överlag och har inte något emot att ha den till andra fiskrätter med.
Väldigt lätt att göra och mycket god!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 2

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 msk Majonnäs
 1 Kallt hackat kokt ägg
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Hackad dill
 1 dl Vispad grädde
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Skarpsås

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *