Skarpsås

Skarpsås 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Skarpsås är en kall sås till fisk som nog måste klassas som en klassiker, men det är dessutom lite av en bortglömd klassiker.
Just skarpsås är en sås man ofta har på julbordet till kall inkokt lax, men jag tycker att den är fantastiskt god överlag och har inte något emot att ha den till andra fiskrätter med.
Väldigt lätt att göra och mycket god!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Skarpsås - lchf

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 3 msk Majonnäs
 1 Kallt hackat kokt ägg
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Hackad dill
 1 dl Vispad grädde
 Salt och peppar

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 msk Majonnäs
 1 Kallt hackat kokt ägg
 1 msk Vitvinsvinäger
 2 msk Hackad dill
 1 dl Vispad grädde
 Salt och peppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Skarpsås

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *