Skavgryta

SkapareJohanSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Skavgryta

Kategori

Mängd5 Portioner
Förberedelse15 minTillagning15 minTotalt30 min

Ingredienser

 1 kg Älgskav (eller annat kött)
 2 st Gula lökar
 5 deciliter Creame fraiche
 1 msk Dijonsenap
 1 msk Soya
 1 msk Krossade enbär
 1 msk Timjan
 1 st Köttbuljongtärning eller fond
 1 dl Lingon
 1 msk Ev. Konjak eller whiskey

Gör så här:

1

Skav köttet och stek det tillsammans med löken. Tillsätt creame fraiche buljongen/fonden, soya och kryddorna. Låt koka ihop. Tillsätt en näve lingon mot slutet. Ev en matsked konjak eller whiskey också.

Beskrivning - Information

En enkel och god skavgryta som funkar lika bra i matbacken som en måndag.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 kg Älgskav (eller annat kött)
 2 st Gula lökar
 5 deciliter Creame fraiche
 1 msk Dijonsenap
 1 msk Soya
 1 msk Krossade enbär
 1 msk Timjan
 1 st Köttbuljongtärning eller fond
 1 dl Lingon
 1 msk Ev. Konjak eller whiskey

Instruktioner

1

Skav köttet och stek det tillsammans med löken. Tillsätt creame fraiche buljongen/fonden, soya och kryddorna. Låt koka ihop. Tillsätt en näve lingon mot slutet. Ev en matsked konjak eller whiskey också.

Skavgryta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *