Skinka och purjolöksmuffins

Skinka och purjolöksmuffins 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Jag ville göra en variant av mina ägg och baconmuffins, vilket blev till detta härliga LCHF-recept på skinka och purjolöksmuffins.

Helt perfekta att ha till frukost, ta med som fika på jobbet eller varför inte bara som ett mellanmål när du känner dig lite hungrig.

Jag fick ut 12 stycken av det här receptet.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Skinka och purjolöksmuffins

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning18 minTotalt28 min

Ingredienser

 125 g Ost (riven)
 40 g Parmesanost (Riven)
 100 g Rökt skinka
 1 tsk Basilika
 6 Ägg
 1 dl Keso
 25 g Purjolök
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Salt

Gör så här:

1

skölj och strimla purjolöken. Skär ner skinkan i mindre bitar.

3

Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp i en muffinsplåt eller i vanliga muffinsformar.

5

Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 18 minuter. De skall ha fått en fin färg.

7

Ta ut och låt svalna lite, sen är det bara att mumsa i dig.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 125 g Ost (riven)
 40 g Parmesanost (Riven)
 100 g Rökt skinka
 1 tsk Basilika
 6 Ägg
 1 dl Keso
 25 g Purjolök
 1 nypa Svartpeppar (malen)
 1 nypa Salt

Instruktioner

1

skölj och strimla purjolöken. Skär ner skinkan i mindre bitar.

3

Blanda ihop samtliga ingredienser och häll upp i en muffinsplåt eller i vanliga muffinsformar.

5

Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 18 minuter. De skall ha fått en fin färg.

7

Ta ut och låt svalna lite, sen är det bara att mumsa i dig.

Skinka och purjolöksmuffins

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *