Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror.
Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.
Putsa kycklingfiléerna
Lägg ner dom i slowcooker
Strö över kryddorna
Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.
Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Putsa kycklingfiléerna
Lägg ner dom i slowcooker
Strö över kryddorna
Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.
Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra