Slowcooked kyckling

Slowcooked kyckling 3SkapareBells
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror.

Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Slowcooked kyckling 1

Mängd5 Portioner
Förberedelse5 minTillagning6 timTotalt6 tim 5 min

Ingredienser

 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver
 1 tsk vitlökspulver

Gör så här:

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver
 1 tsk vitlökspulver

Instruktioner

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Slowcooked kyckling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.