Slowcooked kyckling

SkapareBellsSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Slowcooked kyckling

Mängd5 Portioner
Förberedelse5 minTillagning6 timTotalt6 tim 5 min

Ingredienser

 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

Gör så här:

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Beskrivning - Information

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror.

Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 5 kycklingfiléer
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

Instruktioner

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Slowcooked kyckling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *