Slowcooked kyckling

star empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty iconstar empty icon röster - Betygsätt

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror. Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

Läs mer 0 kommentarer Skriv ut
Slowcooked kyckling
Profilbild för BellsSkapareBellsFörberedelse5 minTillagning6 timTotalt6 tim 5 min
~ Receptet innehåller reklam genom annonslänkar för Mathem & Hemköp ~

Beskrivning - Information

Recept på neutral ”pulled” kyckling som kan användas i sallader, mackor, wraps och olika röror.

Går utmärkt att frysa in för att kunna användas senare.

 

Ingredienser

Mängd5 Portioner
 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

 

Gör så här:

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Galleri

I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

TweetSpara

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 4-5 dl kycklingbuljong
 1 tsk salt
 1 tsk peppar
 1 tsk lökpulver

Instruktioner

1

Putsa kycklingfiléerna

2

Lägg ner dom i slowcooker

3

Strö över kryddorna

4

Häll över buljongen så att den täcker kycklingen.

5

Sätt slowcookern på high 4-5 tim eller low 7 tim. Det är lite beroende på hur varm din blir på de olika lägena, min är från rusta och inte jättevarm så körde på high i 6 tim och kycklingen blev riktigt bra

Slowcooked kyckling

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*Namn
*Email
Hemsida