Små paprikapizzor

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

DelaSparaDelaBigOven

Jag älskar verkligen enkla recept som innehåller få ingredienser men massor av goda smaker. Just dessa små paprikapizzor är ett sådant recept.

Lätt, gott och snabbt att tillaga.

Toppingen kan du variera hur du vill egentligen.

https://youtu.be/jqu6D-G04yU

Recept och bild: Delish


Mängd4 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

 4 st Paprika (hel)
 1 1/2 dl Passerade tomater
 5 dl Mozzarellaost (riven)
 1 1/2 dl Färsk parmesan (riven)
 100 g Salami
 1 msk Olivolja
 1 nypa Salt och peppar
 1 msk Oregano

1

Sätt ugnen på 180 grader

3

Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.

5

Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.

7

Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.

9

Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

Ingredienser

 4 st Paprika (hel)
 1 1/2 dl Passerade tomater
 5 dl Mozzarellaost (riven)
 1 1/2 dl Färsk parmesan (riven)
 100 g Salami
 1 msk Olivolja
 1 nypa Salt och peppar
 1 msk Oregano

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 grader

3

Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.

5

Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.

7

Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.

9

Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

Små paprikapizzor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *