Små paprikapizzor

Av LCHF-arkivet  , ,   

maj 10, 2017

Jag älskar verkligen enkla recept som innehåller få ingredienser men massor av goda smaker. Just dessa små paprikapizzor är ett sådant recept.

Lätt, gott och snabbt att tillaga.

Toppingen kan du variera hur du vill egentligen.

https://youtu.be/jqu6D-G04yU

Recept och bild: Delish

  • Förberedelse: 10 min
  • Tillagning: 15 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

4 st Paprika (hel)

1 1/2 dl Passerade tomater

5 dl Mozzarellaost (riven)

1 1/2 dl Färsk parmesan (riven)

100 g Salami

1 msk Olivolja

1 nypa Salt och peppar

1 msk Oregano

Instruktioner

1Sätt ugnen på 180 grader

2Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.

3Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.

4Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.

5Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.