Sockertjockens paleoscones

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Sockertjockens paleoscones

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Ingredienser

 3 Ägg
 2 msk Psylliumfrön
 2 msk Kokosfett
 0,50 dl Kokosmjölk
 0,50 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 Frön till garnering

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

4

Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.

5

Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.

Beskrivning - Information

Ett superenkelt och gott recept på paleoscones som du snabbt svänger ihop på morgonen.
Mejerifritt och med en smak av kokos, så tycker du inte om kokos ska du nog inte testa.

Receptet ger en stor scone, som räcker till minst två personer.

Recept och bild: Sockertjocken

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 Ägg
 2 msk Psylliumfrön
 2 msk Kokosfett
 0,50 dl Kokosmjölk
 0,50 tsk Bakpulver
 1 msk Fiberhusk
 Frön till garnering

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

2

Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.

3

Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.

4

Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg.
Låt stå i 10 minuter för att svälla.

5

Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.

Sockertjockens paleoscones

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *