Stekpannebröd

cooked user 7790SkapareLagatochklartSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Stekpannebröd

Kategori

Mängd3 Portioner
Tillagning30 min

Ingredienser

 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yoghurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 1 krm Malda brödkryddor
 ½ tsk Salt
 1 dl Riven ost

Gör så här:

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

2

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.

3

Låt svalna på galler eller ät brödet varmt

Beskrivning - Information

Detta stekpannebröd är så himla gott och görs snabbt i stekpannan. Kan smaksätts med Oliver för att få ett mer matigare bröd .

Följ gärna min Instagram där jag delar med mig av massor av recept och tips @lagatochklart.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yoghurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ deciliter Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 1 krm Malda brödkryddor
 ½ tsk Salt
 1 dl Riven ost

Instruktioner

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

2

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka. Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 5 min. passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan.

3

Låt svalna på galler eller ät brödet varmt

Stekpannebröd

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *