Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 350 g Blomkål
 100 g Purjolök
 1 tsk Timjan
 2 msk Olivolja
 20 g Smör (Normalsaltat)

Gör så här:

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

3

Strimla purjolöken.

5

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

7

Krydda med timjan, salt och peppar.

9

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 350 g Blomkål
 100 g Purjolök
 1 tsk Timjan
 2 msk Olivolja
 20 g Smör (Normalsaltat)

Instruktioner

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

3

Strimla purjolöken.

5

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

7

Krydda med timjan, salt och peppar.

9

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *