Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

3.8
(6)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning5 minTotalt15 min

Ingredienser

 350 g Blomkål
 100 g Purjolök
 1 tsk Timjan

Gör så här:

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

2

Strimla purjolöken.

3

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

4

Krydda med timjan, salt och peppar.

5

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Beskrivning - Information

Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 6

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 350 g Blomkål
 100 g Purjolök
 1 tsk Timjan

Instruktioner

1

Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.

2

Strimla purjolöken.

3

Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.

4

Krydda med timjan, salt och peppar.

5

När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.

Stekt blomkålsris med purjolök och timjan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *