
Beskrivning - Information
Stekt blomkålsris är ett perfekt tillbehör till det mesta egentligen. Man kan välja att krydda upp det lite hur man vill och här har jag valt att tillsätta lite purjolök och timjan.
Ett mycket enkelt tillbehör om du äter LCHF!
Ingredienser
Gör så här:
Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.
Strimla purjolöken.
Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.
Krydda med timjan, salt och peppar.
När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Hacka eller riv blomkålen till önskad storlek.
Strimla purjolöken.
Bryn blomkålen och purjon i olivolja och smör i en het stekpannna.
Krydda med timjan, salt och peppar.
När blomkålen är mjuk och har fått lite färg är den klar att serveras.