Detta är en otroligt enkel bärpaj i form av smulpaj som du kan variera lite som du vill med olika bär. Den funkar jättebra till att göra rabarberpaj med om man vill, men testa dig fram lite. Blåbär, vinbär, jordgubbar, krusbär eller något annat gott som du kommer på.
Servera med lite vispad grädde med lite vanilj i.
Recept och bild: Peggy
Vill du ha ett färdigt recept på en underbart god paj med rabarber, så testa denna: Lite nyttigare rabarberpaj.
Sätt ugnen på 200 grader.
Häll upp bären i en pajform. Om du har väldigt sura bär, blanda de med lite sötning då.
Smält smöret och häll sedan i resterande ingredienser och rör om tills det blivit en jämn smet.
Fördela smulpajen jämnt över bären. Toppa med lite kokoschips om du så önskar.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter.
Servera med vaniljgrädde.
I galleriet så hittar du bilder från besökare som har lagat detta receptet och skickat in bilder på sina rätter. Till vissa recept finns det även en tillhörande video som du i så fall ser i galleriet.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Häll upp bären i en pajform. Om du har väldigt sura bär, blanda de med lite sötning då.
Smält smöret och häll sedan i resterande ingredienser och rör om tills det blivit en jämn smet.
Fördela smulpajen jämnt över bären. Toppa med lite kokoschips om du så önskar.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 20 minuter.
Servera med vaniljgrädde.