Susannes tunnbröd

Susannes tunnbröd 1SkapareSusanne Lindstrom
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Ett recept på tunnbröd som experimenterats fram av Susanne. Funkar för dig som äter LCHF och Paleo.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Susannes tunnbröd

Mängd10 Portioner
Förberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min

Ingredienser

 1,5 tsk vardera av salt, anis och fänkål
 4 msk chiafrön
 4 dl vatten
 1/2 dl olja

Gör så här:

1

Blötlägg chiafrön i 2 dl vatten i 10 minuter. Om de är väldigt geléeiga, mixa med resten av vattnet innan allt blandas noga. Låt stå 10 minuter. dela i 10 delar som kavlas tunt. Grädda i torr stekpanna på medelvärme, tills de fått färg på båda sidor.

2

Ät och njut! 🙂

3

Hela satsen innehåller 15 g kolhydrater så ca 1,5 g kolhydrater/tunnbröd.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1,5 tsk vardera av salt, anis och fänkål
 4 msk chiafrön
 4 dl vatten
 1/2 dl olja

Instruktioner

1

Blötlägg chiafrön i 2 dl vatten i 10 minuter. Om de är väldigt geléeiga, mixa med resten av vattnet innan allt blandas noga. Låt stå 10 minuter. dela i 10 delar som kavlas tunt. Grädda i torr stekpanna på medelvärme, tills de fått färg på båda sidor.

2

Ät och njut! 🙂

3

Hela satsen innehåller 15 g kolhydrater så ca 1,5 g kolhydrater/tunnbröd.

Susannes tunnbröd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *