Tacokrydda – LCHF

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.8
(19)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Tacokrydda – LCHF

Mängd1 Portion
Förberedelse1 minTillagning2 minTotalt3 min

Ingredienser

 1,50 tsk tsk Salt
 2 tsk Chilipulver
 2 tsk Spiskummin
 1 tsk Lökpulver
 2 krm Cayennepeppar

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga kryddor och förvara i en burk.

Beskrivning - Information

Det är ett faktum att de flesta av tacokryddorna man kan köpa i butiken innehåller massor av kolhydrater och det är inget man vill ha om man äter LCHF.

För att komma undan det problemet kan man göra en egen tacokrydda istället, och det är inte alls svårt!

En sådan här sats är ganska så lagom till 400-500 gram köttfärs.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 19

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1,50 tsk tsk Salt
 2 tsk Chilipulver
 2 tsk Spiskummin
 1 tsk Lökpulver
 2 krm Cayennepeppar

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga kryddor och förvara i en burk.

Tacokrydda – LCHF

2 Comments

  1. Jag gjorde egen tacokrydda idag med nästan samma ingredienser som i detta recept men idag hade jag i rökt paprikapulver istf vanligt och 1 tsk kanel.
    Det blev kanongott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *