Texie’s mandel och hallonmugcake

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4
(3)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Texie’s mandel och hallonmugcake

Mängd1 Portion
Förberedelse5 minTillagning2 minTotalt7 min

Ingredienser

 1 Ägg
 1 msk Grädde 40%
 2 tsk Linfrön (Krossade)
 2 droppar Bittermandelessens
 1 nypa Salt
 3 msk Hallon
 10 g Smör för att smörja muggen

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser utom hallonen till en jämn smet.

2

Smöra koppen.

3

Varva smet och hallon om vartannat i koppen.

4

Ställ in i mikron och mikra på full effekt i cirka 1 minut och 30 sekunder. Det beror lite på effekten på din mikro och storleken på koppen. Du får helt enkelt testa dig fram lite.

Beskrivning - Information

Mugcakes är otroligt enkla att göra och den perfekta snabba efterrätten. Tar inte mer än ett par minuter i mikron och vips så har du en färdig efterrätt. Bra att vispa upp lite grädde och garnera med lite bär så är det färdigt. En dessert på mindre än tio minuter.

Tanken med mugcakes är alltså att du gör allt i en mugg, eller kaffekopp om du vill kalla det så istället. Sen äter du direkt ur muggen eller stjälper upp kakan och äter den på tallrik.

Det här är Texie's mandel och hallonmugcake som ser otroligt god ut. Helt klart värd att testa.

Recept och bild: Texie's LCHF-kök

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4 / 5. Antal röster: 3

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 Ägg
 1 msk Grädde 40%
 2 tsk Linfrön (Krossade)
 2 droppar Bittermandelessens
 1 nypa Salt
 3 msk Hallon
 10 g Smör för att smörja muggen

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser utom hallonen till en jämn smet.

2

Smöra koppen.

3

Varva smet och hallon om vartannat i koppen.

4

Ställ in i mikron och mikra på full effekt i cirka 1 minut och 30 sekunder. Det beror lite på effekten på din mikro och storleken på koppen. Du får helt enkelt testa dig fram lite.

Texie’s mandel och hallonmugcake

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *