
Beskrivning - Information
Mumsiga Ostplättar/bröd som passar utmärkt som både frukostmacka eller minipizza-botten. Perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb.
Recept och bild: Tjockkocken
Ingredienser
Gör så här:
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
Hur mycket creme fraiche?
Lika mycket som färskost