Tjockkockens ostplättar

Tjockkockens ostplättar 1SkapareTjockkocken
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Mumsiga Ostplättar/bröd som passar utmärkt som både frukostmacka eller minipizza-botten. Perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb.

Recept och bild: Tjockkocken

DelaTweetSparaDelaBigOven

Tjockkockens ostplättar

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning12 minTotalt22 min

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 st Äggula
 2 msk Philadelphia eller Creme Fraiche
 3 dl Riven ost
 2 msk Linfrön (Hela)

Gör så här:

1

Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp

3

Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.

5

Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.

7

Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 3 st Ägg
 1 st Äggula
 2 msk Philadelphia eller Creme Fraiche
 3 dl Riven ost
 2 msk Linfrön (Hela)

Instruktioner

1

Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp

3

Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.

5

Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.

7

Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.

Tjockkockens ostplättar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *