
Beskrivning - Information
Mumsiga Ostplättar/bröd som passar utmärkt som både frukostmacka eller minipizza-botten. Perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb.
Recept och bild: Tjockkocken
Ingredienser
Gör så här:
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Vispa äggen + extra äggulan fluffigt med elvisp
Blanda i fiberhusk, philadelphia, bakpulver, riven ost och linfröna. Blanda smeten väl.
Klicka upp på bakplåtspapper (ca 1,5 msk stora klickar) och toppa med sesamfrön.
Stoppa in plåten i ugnen på 200 grader och kör 10-13 min beroende på hur er ugn är. Håll lite koll. Jag kör ca 12 minuter.
Hur mycket creme fraiche?
Lika mycket som färskost
Perfekta som underlag till räkmackor!
Går dom och frysa in?
Absolut kan man det! Sen kör man de i brödrosten när man ska tina.