
Beskrivning - Information
En enkelt ugnsomelett som passar perfekt att ta det man haver hemma och ha i. Gott att göra en chamijonstuvning till.
Ingredienser
Gör så här:
Sätt ugnen på 180g
Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar
Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.
Häll i vispgrädde och vispa ihop.
Häll i övriga ingredienser.
Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.
Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 180g
Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar
Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.
Häll i vispgrädde och vispa ihop.
Häll i övriga ingredienser.
Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.
Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.