Ugnsomelett

cooked_user_7892SkapareWendalia
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

En enkelt ugnsomelett som passar perfekt att ta det man haver hemma och ha i. Gott att göra en chamijonstuvning till.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Ugnsomelett

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning30 minTotalt40 min

Ingredienser

 8 st Ägg
 0,50 st Rödlök
 1 st Paprika
 100 g Champinjoner
 0,50 dl Grädde
 100 g Riven ost
 Salt
 Peppar
 0,50 Gullök
 200 g Champinjoner

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180g

2

Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar

3

Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.

4

Häll i vispgrädde och vispa ihop.

5

Häll i övriga ingredienser.

6

Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.

7

Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 8 st Ägg
 0,50 st Rödlök
 1 st Paprika
 100 g Champinjoner
 0,50 dl Grädde
 100 g Riven ost
 Salt
 Peppar
 0,50 Gullök
 200 g Champinjoner

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180g

2

Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar

3

Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.

4

Häll i vispgrädde och vispa ihop.

5

Häll i övriga ingredienser.

6

Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.

7

Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.

Ugnsomelett

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *