Ugnsomelett

cooked_user_7892SkapareWendaliaSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg! | Hoppa direkt till receptet

Ugnsomelett

Kategori

Beskrivning - Information

En enkelt ugnsomelett som passar perfekt att ta det man haver hemma och ha i. Gott att göra en chamijonstuvning till.

Mängd6 Portioner
Förberedelse10 minTillagning30 minTotalt40 min

Ingredienser

 8 st Ägg
 0,50 st Rödlök
 1 st Paprika
 100 g Champinjoner
 0,50 dl Grädde
 100 g Riven ost
 Salt
 Peppar
 0,50 Gullök
 200 g Champinjoner

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 180g

2

Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar

3

Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.

4

Häll i vispgrädde och vispa ihop.

5

Häll i övriga ingredienser.

6

Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.

7

Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 8 st Ägg
 0,50 st Rödlök
 1 st Paprika
 100 g Champinjoner
 0,50 dl Grädde
 100 g Riven ost
 Salt
 Peppar
 0,50 Gullök
 200 g Champinjoner

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180g

2

Skär löken, paprika, champinjoner och skinkan i bitar

3

Kläck äggen i en bunke och vispa de poröst.

4

Häll i vispgrädde och vispa ihop.

5

Häll i övriga ingredienser.

6

Häll upp i ugnsform/ugnsform ar.
Jag häller upp i flera små, för då har jag färdiga matlådor och behöver inte dela upp sen.

7

Sätt i mitten av ugnen ca 20-30min. Det går att känna mitt på den om den är färdig. Vi föredrar när den är lite mjuk i mitten och osten är krämig.

Ugnsomelett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *