Ugnsstekt brysselkål

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Ugnsstekt brysselkål

Mängd1 Portion
Förberedelse3 minTillagning20 minTotalt23 min

Ingredienser

 250 g Brysselkål, fryst
 0,5 dl Olivolja
 5 g Vitlök
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

3

Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.

Beskrivning - Information

Ett enkelt men gott tillbehör som inte kräver så mycket. Ugnsstekt brysselkål är ett perfekt tillbehör om du äter LCHF/lågkolhydratkost/lowcarb/keto.

I receptet används fryst brysselkål, men det borde funka lika bra med färsk brysselkål.

Recept och bild: Lilla Fru Larsson

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 250 g Brysselkål, fryst
 0,5 dl Olivolja
 5 g Vitlök
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.

3

Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.

Ugnsstekt brysselkål

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *