
Beskrivning - Information
Ett enkelt men gott tillbehör som inte kräver så mycket. Ugnsstekt brysselkål är ett perfekt tillbehör om du äter LCHF/lågkolhydratkost/lowcarb/keto.
I receptet används fryst brysselkål, men det borde funka lika bra med färsk brysselkål.
Recept och bild: Lilla Fru Larsson
Ingredienser
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.
Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.
Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!
Ingredienser
Instruktioner
Blanda ihop alla ingredienser ordentligt och lägg upp på en plåt med bakplåtspapper.
Ställ in i ugnen på 200 grader. Stek i ungefär 20 minuter tills de börjar få lite färg. Öka på temperaturen lite eller sätt på grillen och låt dem stå tills de har en fin färg och är krispiga.