Vitkålspuré

Vitkålspuré 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här var ett tillbehör som verkligen var superenkelt att göra och smakar riktigt gott!

Se till att koka vitkålen så att den är riktigt mjuk bara.

Funkar som tillbehör till det mesta egentligen som man normalt sett kanske har potatismos till.

På bilden är det serverat tillsammans med ostpanerad torskfilé och ajvarsås.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vitkålspuré

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min

Ingredienser

 400 g Vitkål
 75 g Smör (Normalsaltat)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

3

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

5

Servera med något gott till!

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 400 g Vitkål
 75 g Smör (Normalsaltat)
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

3

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

5

Servera med något gott till!

Vitkålspuré

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *