Vitkålspuré

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.1
(7)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Vitkålspuré

Kategori

Mängd2 Portioner
Förberedelse5 minTillagning30 minTotalt35 min

Ingredienser

 400 g Vitkål
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

2

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

3

Servera med något gott till!

Beskrivning - Information

Det här var ett tillbehör som verkligen var superenkelt att göra och smakar riktigt gott!

Se till att koka vitkålen så att den är riktigt mjuk bara.

Funkar som tillbehör till det mesta egentligen som man normalt sett kanske har potatismos till.

På bilden är det serverat tillsammans med ostpanerad torskfilé och ajvarsås.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.1 / 5. Antal röster: 7

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 400 g Vitkål
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Skär vitkålen i centimeterstora bitar. Koka i lättsaltat vatten tills det att kålen är helt mjuk.

2

Häll av vattnet och klicka i smöret. Salta och peppra och kör allt med en stavmixer till en slät puré.

3

Servera med något gott till!

Vitkålspuré

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *