Vitlöks och parmesan buffalovingar

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Vitlöks och parmesan buffalovingar

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning45 minTotalt55 min

Ingredienser

 500 g Kycklingvingar
 2 msk Olivolja
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)
 120 g Smör (smält)
 20 g Vitlök (finhackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 2 dl Parmesanost (Riven)
 1 tsk Chiliflakes

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.

5

Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.

7

Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.

9

Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.

11

Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.

13

Doppa i en god dipp av något slag.

Beskrivning - Information

Buffalo wings eller buffalovingar är sagolikt gott och det finns hur mycket olika varianter som helst man kan ha. Detta är ett LCHF-recept på vitlöks och parmesan buffalovingar som är helt perfekta att äta som finger food, snacks eller ha på en buffé.

De kommer garanterat att bli omtyckta!

Recept och bild: Delish

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 500 g Kycklingvingar
 2 msk Olivolja
 1 nypa Salt
 1 nypa Svartpeppar (nymalen)
 120 g Smör (smält)
 20 g Vitlök (finhackad)
 2 msk Persilja (hackad)
 2 dl Parmesanost (Riven)
 1 tsk Chiliflakes

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 200 grader.

3

Lägg kycklingvingarna i en skål och blanda ihop med olja, salt och peppar.

5

Placera ut dem på ett galler och ha en djup plåt under för att samla upp droppet.

7

Kör i ugnen cirka 40 minuter. De är färdiga när köttet släpper från benet lätt.

9

Blanda ihop smör, ost, vitlök, persilja och chiliflakes i en skål och blanda ner vingarna i det. Se till att röra runt ordentligt.

11

Lägg upp på ett fat och strö lite riven parmesan över.

13

Doppa i en god dipp av något slag.

Vitlöks och parmesan buffalovingar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *