Vitlöksdipp

Av LCHF-arkivet  ,   

maj 3, 2016

Det här är ett väldigt enkelt men gott recept på vitlöksdipp. En lite tjockare dipp som funkar kanon till att dippa grönsaker, fläsksvålar eller varför inte ha till chicken nuggets?

Gör gärna en egen majonnäs istället för att köpa, det smakar så mycket bättre.

  • Förberedelse: 3 min
  • Tillagning: 3 min
  • Mängd: 4 portioner

Ingredienser

1 dl Majonnäs

2 dl Rysk yoghurt

1 tsk Vitlök (finhackad)

5 droppar Tamarisoja

2 krm Paprikapulver

0,5 tsk Örtsalt

1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.