Vitlöksdipp

Vitlöksdipp 1SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Det här är ett väldigt enkelt men gott recept på vitlöksdipp. En lite tjockare dipp som funkar kanon till att dippa grönsaker, fläsksvålar eller varför inte ha till chicken nuggets?

Gör gärna en egen majonnäs istället för att köpa, det smakar så mycket bättre.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Mängd4 Portioner
Förberedelse3 minTillagning3 minTotalt6 min

 1 dl Majonnäs
 2 dl Rysk yoghurt
 1 tsk Vitlök (finhackad)
 2 krm Paprikapulver
 1 nypa Svartpeppar (malen)

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 2 dl Rysk yoghurt
 1 tsk Vitlök (finhackad)
 2 krm Paprikapulver
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.

Vitlöksdipp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram!

Glöm inte bort att följa mig på Instagram, där lägger jag upp lite annat än bara recept. Massor av matbilder från vardagen och även annat skoj.