Vitlöksdipp

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.6
(12)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Vitlöksdipp

Mängd4 Portioner
Förberedelse3 minTillagning3 minTotalt6 min

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 2 dl Rysk yoghurt
 1 tsk Vitlök (finhackad)
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.

Beskrivning - Information

Det här är ett väldigt enkelt men gott recept på vitlöksdipp. En lite tjockare dipp som funkar kanon till att dippa grönsaker, fläsksvålar eller varför inte ha till chicken nuggets?

Gör gärna en egen majonnäs istället för att köpa, det smakar så mycket bättre.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 12

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 1 dl Majonnäs
 2 dl Rysk yoghurt
 1 tsk Vitlök (finhackad)
 1 nypa Svartpeppar (malen)

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå svalt ett tag. Ju längre den får stå och dra, desto godare.

Vitlöksdipp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *