Wild Chips dipp

SkapareLCHF-arkivet
Betyg/OmdömeSvårighetsgradLätt

Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein.

Denna Wild Chips dipp är otroligt enkel att göra och passar kanon att doppa lite grönsaker i.

Du kan hitta Wild Chips i välsorterade butiker eller så kan du beställa online.

Recept: Wild Chips
Bild: Fanny

DelaSparaDelaBigOven

Mängd6 Portioner
Förberedelse5 minTillagning1 minTotalt6 min

 40 g Wild chips
 4 dl Creme Fraiche
 2 msk Hackad rödlök

1

Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.

3

Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.

5

Servera!

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 40 g Wild chips
 4 dl Creme Fraiche
 2 msk Hackad rödlök

Instruktioner

1

Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.

3

Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.

5

Servera!

Wild Chips dipp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *