Wild Chips dipp

Av LCHF-arkivet    

juni 28, 2016

Wild Chips är lättrökt och torkat kött från älg, hjort och ren. Helt utan några tillsatser och utan kolhydrater. Bara rent och gott protein.

Denna Wild Chips dipp är otroligt enkel att göra och passar kanon att doppa lite grönsaker i.

Du kan hitta Wild Chips i välsorterade butiker eller så kan du beställa online.

Recept: Wild Chips
Bild: Fanny

  • Förberedelse: 5 min
  • Tillagning: 1 min
  • Mängd: 6 portioner

Ingredienser

40 g Wild chips

4 dl Creme Fraiche

2 msk Hackad rödlök

Instruktioner

1Hacka ner köttet så smått du kan, Har du matberedare så kör det där i istället så det blir riktigt fint.

2Blanda ihop allt och ställ kallt, helst över natten.

3Servera!

00:00

0 Omdömen


Alla fält måste fyllas i för att skicka in ett omdöme.