Yoghurtmarinad #1

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Yoghurtmarinad #1

Mängd4 Portioner
Förberedelse5 minTillagning5 minTotalt10 min

Ingredienser

 2 dl Yoghurt (naturell)
 2 msk Olja
 10 g Vitlök
 1 tsk Koriander
 1 tsk Ingefära
 1 tsk Chilipulver

Gör så här:

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.

2

Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.

3

När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.

4

Salta köttet precis innan du grillar.

Beskrivning - Information

Det här är en grillmarinad som är kanongod till kyckling baserad på yoghurt. Asiatiska vibbar i kryddningen ger ett fräscht intryck.

Låt marinera i minst två timmar, gärna längre än så.

Använd mer än gärna färska kryddor, då kan du även ta lite större mängd.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 dl Yoghurt (naturell)
 2 msk Olja
 10 g Vitlök
 1 tsk Koriander
 1 tsk Ingefära
 1 tsk Chilipulver

Instruktioner

1

Blanda ihop samtliga ingredienser i en plastpåse som är lite tjockare och tål lite. Lägg ner det köttet du vill marinera och knåda runt allt ordentligt.

2

Låt ligga och marineras minst två timmar och gå och knåda lite på påsen efter halva tiden med så att allt blandas lite igen.

3

När köttet har marinerats klart kan du låta det rinna av och ligga framme en stund för att det inte skall vara kylskåpskallt när du grillar det.

4

Salta köttet precis innan du grillar.

Yoghurtmarinad #1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *