Zucchinibaguetter

 

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

4.8
(15)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Zucchinibaguetter

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning16 minTotalt36 min

Ingredienser

 4 Ägg
 2 dl Finriven zucchini
 3 msk Solrosfrön
 0,5 tsk Salt

Gör så här:

1

Vispa äggen fluffigt.

2

Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.

4

Låt smeten svälla 10 minuter.

5

Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.

6

Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.

7

Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.

Beskrivning - Information

I helgen skulle vi äta lite tapas och jag kände att jag ville ha något gott bröd liknande baguette.

Så, jag bakade dessa härliga zucchinibaguetter som blev otroligt goda och saftiga.

Ett mycket bra LCHF-recept som är lätt att göra och smakar gott!

Tack för receptet Alla goda ting

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 4.8 / 5. Antal röster: 15

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

 

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

 

Ingredienser

 4 Ägg
 2 dl Finriven zucchini
 3 msk Solrosfrön
 0,5 tsk Salt

Instruktioner

1

Vispa äggen fluffigt.

2

Tillsätt den rivna zucchinin och blanda ihop.

3

Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Blanda till en jämn smet, men arbeta inte smeten för länge, då förlorar bakpulvret sin verkan.

4

Låt smeten svälla 10 minuter.

5

Blöt händerna och forma 3-4 stycken baguetter och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.

6

Grädda i ugnen på 200 grader i cirka 15-17 minuter.

7

Ta ut dem och låt svalna på galler under en bakduk.

Zucchinibaguetter

3 Comments

  1. Tack för ett superbra recept! Jag gjorde dessa baguetter och hade till en buffé med bla färska räkor. Jag skar i sneda bitar som man gör med pain riche. Saftigt och gott bröd som är mycket enkelt att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *