Zucchinibiffar med stekt fläsk

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

5
(1)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Zucchinibiffar med stekt fläsk

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning15 minTotalt35 min

Ingredienser

Zucchinibiffarna
 600 g zucchini
 60 g riven parmesan
 1 ägg
 40 g finhackad rödlök
 1 klyfta vitlök (finhackad/riven)
 1 msk hackad persilja
 Salt och peppar
 Olja och smör till stekning
Stekt fläsk
 600 g rimmat sidfläsk

Gör så här:

Zucchinibiffarna
1

Riv zucchinin grovt på rivjärnet.

2

Salta lätt och låt stå cirka 10 minuter.

3

Pressa ur så mycket vätska som möjligt.

4

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå och dra i cirka 10 minuter så fiberhusken får svälla.

5

Stek i rikligt med olja och smör på medelvärme. Stek inte på för hög värme då osten väldigt lätt bränner fast.

Stekt fläsk
6

Skiva fläsket så tunt som du vill ha det.

7

Stek i lite smör till lagom knaperhet.

Beskrivning - Information

Superenkla och goda zucchinibiffar som jag gärna serverar med stekt fläsk eller bacon till och lite färska lingon.
Vill du äta mer åt det vegetariska hållet så är det bara att skippa fläsket och äta biffarna som de är.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 5 / 5. Antal röster: 1

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

Zucchinibiffarna
 600 g zucchini
 60 g riven parmesan
 1 ägg
 40 g finhackad rödlök
 1 klyfta vitlök (finhackad/riven)
 1 msk hackad persilja
 Salt och peppar
 Olja och smör till stekning
Stekt fläsk
 600 g rimmat sidfläsk

Instruktioner

Zucchinibiffarna
1

Riv zucchinin grovt på rivjärnet.

2

Salta lätt och låt stå cirka 10 minuter.

3

Pressa ur så mycket vätska som möjligt.

4

Blanda ihop samtliga ingredienser och låt stå och dra i cirka 10 minuter så fiberhusken får svälla.

5

Stek i rikligt med olja och smör på medelvärme. Stek inte på för hög värme då osten väldigt lätt bränner fast.

Stekt fläsk
6

Skiva fläsket så tunt som du vill ha det.

7

Stek i lite smör till lagom knaperhet.

Zucchinibiffar med stekt fläsk

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *