Zucchininachos

SkapareLCHF-arkivetSvårighetsgradLätt

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Zucchininachos

Mängd2 Portioner
Förberedelse10 minTillagning15 minTotalt25 min

Ingredienser

 200 g Finriven zucchini
 150 g Ost (riven)
 50 g Färsk parmesan (riven)

Gör så här:

1

Pressa ur så mycket vatten du bara kan ur zucchinin.

3

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

5

Bred ut det på en plåt med bakplåtspapper på. Försök att göra det så tunt som möjligt utan att det är för stora hål mellan. Lite småhål kan det vara för osten kommer att smälta sen.

7

Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 10 minuter tills osten har smält.

9

Ta ut plåten och låt osten svalna.

11

Skär eller klipp trekanter eller den form du vill ha dem i. Placera ut på plåten igen och ställ in i ugnen igen på 250 grader i cirka 3-5 minuter. Ju mer färg de får desto hårdare kommer de att bli.

13

Ta ut dem när de har fått den färg som du tycker är bra och låt dem svalna.

Beskrivning - Information

Det här är ett recept på hemmagjorda nachos som funkar för dig som äter LCHF. Väldigt goda, men de kräver lite tid. Zucchininachos funkar kanon att doppa i guacamole t ex eller att ha till tacos om man vill ha något gott att tugga på då.

 

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 200 g Finriven zucchini
 150 g Ost (riven)
 50 g Färsk parmesan (riven)

Instruktioner

1

Pressa ur så mycket vatten du bara kan ur zucchinin.

3

Blanda ihop samtliga ingredienser i en bunke.

5

Bred ut det på en plåt med bakplåtspapper på. Försök att göra det så tunt som möjligt utan att det är för stora hål mellan. Lite småhål kan det vara för osten kommer att smälta sen.

7

Ställ in i ugnen på 200 grader i cirka 10 minuter tills osten har smält.

9

Ta ut plåten och låt osten svalna.

11

Skär eller klipp trekanter eller den form du vill ha dem i. Placera ut på plåten igen och ställ in i ugnen igen på 250 grader i cirka 3-5 minuter. Ju mer färg de får desto hårdare kommer de att bli.

13

Ta ut dem när de har fått den färg som du tycker är bra och låt dem svalna.

Zucchininachos

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *