Zucchinipizzabotten

cooked user 7790SkapareLagatochklartSvårighetsgradMedel

0
(0)
Har du lagat det här receptet? Sätt ett betyg!

Zucchinipizzabotten

Kategori

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min

Ingredienser

 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk svartpeppar

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Beskrivning - Information

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.

Hur gott var det här receptet?

Har du lagat det här? Sätt då ett betyg på det genom att klicka på en av stjärnorna.

Snittbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster än. Bli den första att lägga ett omdöme!

Med tanke på att du tyckte om det här receptet...

Kanske du vill följa LCHF-arkivet på våra andra kanaler?

DelaTweetSparaDelaBigOven

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Har du testat receptet? Då får du mer än gärna länka till det via din blogg/hemsida/instagram, tack!

Ingredienser

 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk svartpeppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Zucchinipizzabotten

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *