Zucchinipizzabotten

cooked user 7790SkapareLagatochklart
Betyg/OmdömeSvårighetsgradMedel

Godaste pizzan som görs på riven zucchini och ost. Det blir så himla gott och har ingen smak av zucchini.
Toppa med önskade saker, som t ex skinka, svamp, oliver, köttfärs, ruccola eller vad du nu är sugen på.

Följ gärna min instagram @lagatochklart där jag delar med mig av lchf recept och tips.

DelaTweetSparaDelaBigOven

Zucchinipizzabotten

Mängd4 Portioner
Förberedelse20 minTillagning30 minTotalt50 min

Ingredienser

 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk svartpeppar

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Kategori

Vissa recept kan innehålla affiliate-länkar. Det är länkar som ger LCHF-arkivet ersättning för varje såld produkt. Det är inget som kostar dig något extra, men LCHF-arkivet får en liten slant för varje köp.

Ingredienser

 2 st Zucchini
 2 st Ägg
 2 deciliter Riven ost
 1 tsk Bakpulver
 1 tsk svartpeppar

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 220 gr över/undervärme

2

Riv zucchini på den grova sidan av järnet. Lägg rivet på en ren kökshandduk och vrid ut vätskan så mycket det går: ( Vrider du för lite blir pizzan vattnig)

3

Blanda övriga ingredienser till botten i en bunke.
Lägg smeten på en bakpappersklädd plåt och forma en pizza med hjälp av ett bakplåtspapper. Förgrädda pizzan i cirka 15 min tills botten har fått fin färg

4

Fördela valfri toppingen över pizzan och ställ in i ugnen ytterligare 10-15 min.

Zucchinipizzabotten

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 LCHF-arkivet