Matkassar, lite tankar

“Annons / reklam för MatkasseTopplistan.se”

Det här med matkassar är inget nytt fenomen, det har faktiskt funnits otroligt länge nu.

Om man börjar kika lite på alla de leverantörer som erbjuder matkassar så hittar man många olika varianter på det hela. Det finns vegetariska, laktosfria, glutenfria, veganska, ekologiska och så vidare. Det som väldigt många inte har är en riktig lchf-kasse.

Matkassar, lite tankar

Det finns några som har försökt sig på att köra med någon typ av lchf-kasse, men det är inte många som har lyckats.

För mig personligen skulle det kunna underlätta otroligt mycket i vardagen att ha en lchf-kasse, men för oss är nog det absolut största problemet att vi bor där vi bor, nämligen i Västernorrland och dessutom lite på ”vischan” vilket gör att det är väldigt få leverantörer som kan erbjuda en kasse som passar oss.

Lite då och då så dyker det upp nya företag som satsar på att leverera bra matkassar och en matkasse från hello fresh är ett exempel på just detta.

Jag har varit inne på deras sida och kikat och visst ser det fint och bra ut, men det finns ju inte någon lchf-kasse och jag önskar verkligen så otroligt mycket, från djupet av mitt hjärta att någon kunde ta tag i det hela och kanske fråga alla de härliga inspiratörer som finns hur man kan skapa en bra lchf-kasse.

Det som är den stora grejen med en lchf-kasse är ju att maten inte är farlig på något vis, det är glutenfri kost som är lagad från grunden vilket gör att den passar för så många andra med.

Mycket grönsaker, kött, fisk, fågel och någon god sås. Mycket svårare än så är det inte.

Jag är dessutom relativt övertygad om att det finns rätt många som äter lchf där ute som skulle vara villiga att betala lite extra om de fick en bra lchf-kasse.

I framtiden så hoppas jag att det kommer komma fler som upptäcker att det finns en stor marknad för den som kan erbjuda en kasse med mindre mängd kolhydrater.

Sen vet jag inte, det kanske är svårt för oss som bor norrut att faktiskt få en möjlighet att få en kasse hit, men jag får väl starta upp ett sådant företag en vacker dag.

Ett extra tips för dig som vill spara lite pengar. Skaffa ett matkreditkort som ger dig bonus på dina matinköp. Det är dumt att inte nyttja det.