Profil:

GrandRoyals

MandelgrötAv CamEn absolut Frukostfavorit som till viss del påminner om mannagrynsgröt, fast ändå inte. Receptet kommer från kvällstidningsbilagan "Allt om LCHF" men är aningen modifierat av mig. Servera gröten med bär eller bärpuré & 1-2 dl mjölk alt mandeldryck. Hur man gör bärpurén står i steg 1 i instruktionerna.
Cam’s ColeslawAv CamAtt hitta det perfekta receptet p coleslaw är inte lätt - det finns hur många som helst att välja på...  Så just därför gjorde jag istället mitt egna coleslawrecept, och allt ligger i VAD man har i dressingen. Det här är ett recept jag är mycket nöjd med & coleslaw passar till det mesta - allt från grillen, bredvid hamburgaren, till kyckling, till köttbiten från stekpannan... Bara fantasin sätter gränserna! Ett alternativ till vitkål i dressingen är att istället använda vaxbönor - då får man istället känslan av att det är en kall pastasallad man äter... Jag är medveten om att Johnnys senap innehåller en del socker & den kan säkert uteslutas för den som vill det, men den gör en hel del för smaken.
Blomkålsgratäng med fetaostAv CamEn fantastiskt god blomkålsgratäng som passar utmärkt till både kött & fågel eller bara som den är. Receptet kommer från kvällstidningsbilagan "Allt om LCHF".
Chiapudding med vaniljAv CamEn jättegod frukost eller ett mellanmål. Det passar bra till vilket som, bara man vänjer sig vid den något märkliga konsistensen... Servera med färska eller tinade bär samt kokosflagor/kokoschips. Receptet har jag fått från en väninna som varken äter några glutenprodukter eller mjölkprodukter, så det passar utmärkt till LCHF-kosten.