Kategori: Bröd & kex

Här hittar du alla recept som handlar om bröd & kex på LCHF-arkivet. Det finns gott om olika goda recept för dig som vill äta bröd fastän du äter LCHF. Det tillkommer konstant nya LCHF-bröd i denna kategori.

Fröknäcke i micron

Ett snabbt och superenkelt fröknäcke man gör i mikron. Perfekt för dig som inte orkar med att vänta länge på nybakat fröknäcke.

Av JorgenNjutbart Torngren

Kardemummascones

Enkla och goda kardemummascones som passar perfekt till en kopp te både som frukost eller till afternoon tea.

Av LCHF-arkivet

Halloumibröd (lchf)

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

Av Christine Lundin

Christines Lchf-microbröd

Lchf-vänligt microbröd

Av Christine Lundin

Nötiga LCHF bullar!

Nötiga goda bullar bakade med mandelmjöl och hasselnötsmjöl, en ljuvlig kombo om du frågar mig! Bullarna är inte alls äggiga och dessutom bakade utan fiberhusk, SÅ goda!

Av Evelina Wramnert

Christines Stekpannebröd

Snabbt stekpannebröd utan ägg

Av Christine Lundin

Sannas limpa med frön

Sannas limpa med frön är en variant på Sannas LCHF-limpa. Ett bröd som jag bakar i stort sett en gång i veckan och som man kan variera hur mycket som helst med olika smaksättningar. Perfekt för dig som vill äta lite mindre kolhydrater.

Av LCHF-arkivet

Sannas LCHF-limpa

Ett recept på LCHF-limpa som påminner om en vanlig hederlig fillimpa enligt några. Gott om fibrer och väldigt lite kolhydrater. Perfekt low carb bröd.

Av LCHF-arkivet

The Franska #5 (med brödkryddor)

The Franska version nummer 5. Nu med lite brödkryddor och rostade solrosfrön vilket blev otroligt gott! Perfekt att frysa in och sedan rosta när man vill.

Av LCHF-arkivet

1 2 3 8