Kategori: Bröd & kex

Christines Lchf-microbröd

Lchf-vänligt microbröd

Av Christine Lundin

Nötiga LCHF bullar!

Nötiga goda bullar bakade med mandelmjöl och hasselnötsmjöl, en ljuvlig kombo om du frågar mig! Bullarna är inte alls äggiga och dessutom bakade utan fiberhusk, SÅ goda!

Av Evelina Wramnert

Christines Stekpannebröd

Snabbt stekpannebröd utan ägg

Av Christine Lundin

Sannas limpa med frön

Sannas limpa med frön är en variant på Sannas LCHF-limpa. Ett bröd som jag bakar i stort sett en gång i veckan och som man kan variera hur mycket som helst med olika smaksättningar. Perfekt för dig som vill äta lite mindre kolhydrater.

Av LCHF-arkivet

Sannas LCHF-limpa

Ett recept på LCHF-limpa som påminner om en vanlig hederlig fillimpa enligt några. Gott om fibrer och väldigt lite kolhydrater. Perfekt low carb bröd.

Av LCHF-arkivet

The Franska #5 (med brödkryddor)

The Franska version nummer 5. Nu med lite brödkryddor och rostade solrosfrön vilket blev otroligt gott! Perfekt att frysa in och sedan rosta när man vill.

Av LCHF-arkivet

Bagels

Gör nybakta varma bagels till frukost. Det är inte alls svårt och funkar kanon om du äter LCHF/low carb och minska på spannmål. Väldigt enkelt!

Av LCHF-arkivet

Muggmacka/muggbröd

Muggmacka/muggbröd är ett otroligt snabbt bröd som du slänger ihop i mikron. Det tar bara några minuter och smakar faktiskt riktigt gott!

Av LCHF-arkivet

Oopsies

Oopsies är ett otroligt populärt bröd som har funnits med länge inom LCHF och low carb världen. Extremt enkelt att baka och självklart gott!

Av LCHF-arkivet

1 2 3 8