Kategori: Bröd & kex

Här hittar du alla recept som handlar om bröd & kex på LCHF-arkivet. Det finns gott om olika goda recept för dig som vill äta bröd fastän du äter LCHF. Det tillkommer konstant nya LCHF-bröd i denna kategori.

Sannas vörtbröd

Egenbakat vörtbröd som är ett måste på julafton.

Av LCHF-arkivet

Julfröknäcke

Julfröknäcke

Något jag verkligen saknat vid jul det är pepparkakor med ädelost på. Jag tycker inte att de recept på pepparkakor jag hittat är så himla goda, så då tänkte jag att man kan ta ett vanligt fröknäcke och smaksätta det med lite kryddor.
Sagt och gjort och jag måste ju säga att det är helt perfekt till ädelost.

Av LCHF-arkivet

Fröknäcke i micron

Ett snabbt och superenkelt fröknäcke man gör i mikron. Perfekt för dig som inte orkar med att vänta länge på nybakat fröknäcke.

Av JorgenNjutbart Torngren

Kardemummascones

Enkla och goda kardemummascones som passar perfekt till en kopp te både som frukost eller till afternoon tea.

Av LCHF-arkivet

Halloumibröd (lchf)

Världens godaste och enklaste lchf-bröd! Nötfritt, kokosfritt och väldigt kolhydratsnålt. Passar utmärkt på frukostbordet, till lunch, som tillbehör till soppa eller när man bara vill ta en macka i farten.

Av Christine Lundin

Christines Lchf-microbröd

Lchf-vänligt microbröd

Av Christine Lundin

Nötiga LCHF bullar!

Nötiga goda bullar bakade med mandelmjöl och hasselnötsmjöl, en ljuvlig kombo om du frågar mig! Bullarna är inte alls äggiga och dessutom bakade utan fiberhusk, SÅ goda!

Av Evelina Wramnert

Christines Stekpannebröd

Snabbt stekpannebröd utan ägg

Av Christine Lundin

Sannas limpa med frön

Sannas limpa med frön är en variant på Sannas LCHF-limpa. Ett bröd som jag bakar i stort sett en gång i veckan och som man kan variera hur mycket som helst med olika smaksättningar. Perfekt för dig som vill äta lite mindre kolhydrater.

Av LCHF-arkivet

1 2 3 8