Kategori: Fisk & skaldjur

Christines Laxnuggets

Magiskt goda och frasiga nuggets som passar när som helst! De är dessutom enkla att göra.

Av Christine Lundin

Torsk- och äggratäng

En jättelätt och god torsk- och äggratäng som du svänger ihop på cirka en halvtimme. Rena och goda smaker. Funkade även till mina barn.

Av LCHF-arkivet

Lax och spenatpaj (kallrökt lax)

Ett recept på lax och spenatpaj som även min femårige son tyckte om. Passar kanon om du äter LCHF/lowcarb eller bara till minska ner på kolhydraterna.

Av LCHF-arkivet

Laxlåda

Ett LCHF-recept på laxlåda som är väldigt enkel att laga och snabb att slänga ihop. En enkel rätt som räcker till många utan att det tar en massa tid.

Av Roxie

Rökta räkor

Gör egna rökta räkor på ett superenkelt sätt! Det är inte alls svårt att göra egna rökta räkor och smaken på dem är helt sagolik. Perfekt sommarmat.

Av LCHF-arkivet

Foliegrillade fiskknyten

Foliegrillade fiskknyten är det optimala sättet att rensa kylen på grönsaker som börjar bli dåliga. Perfekt att ta med sig på picknicken och grilla på plats

Av LCHF-arkivet

Vitlökssill

Ett LCHF-recept på vitlökssill, ett måste till midsommar, påsk och julafton. Otroligt enkelt och gott recept som du kan förbereda ett par dagar innan.

Av LCHF-arkivet

Ugnsbakad lax med citrus och dill

Ett enkelt recept på en ugnsbakad lax med smak av citrus och dill. Busenkelt att laga och laxen sköter sig själv i ugnen. Perfekt om du äter strikt LCHF:

Av LCHF-arkivet

Vitvinsgratinerad rödspätta

Ett lyxigt med enkelt recept på vitvinsgratinerad rödspätta. Det här kommer att få dina gäster att jubla av glädje! Otroligt gott! Perfekt om du äter LCHF.

Av LCHF-arkivet