Kategori: Godis

Mejerifri saffranskaka/Mjuk pepparkaka

En saftig, mjuk och mycket god kaka som kan smaksättas med antingen pepparkakskryddor eller saffran. Mejerifri, nötfri, glutenfri och sockerfri!

Av Christine Lundin

Christines Blåbärskladdkaka

Enkel och gudomlig blåbärskladdkaka

Av Christine Lundin

LCHF-Nutella

Gör din egen LCHF-nutella på ett enkelt sätt. Ett bra sätt att ersätta saknaden av godheter som Nutella. Funkar perfekt för dig som äter LCHF/lowcarb/keto.

Av ohlsson

Bacon och kanderade pekannötschokladbitar

Ett LCHF-recept på pekannötschokladbitar med bacon i! Otroligt gott och kombinationen av bacon, nötter och choklad är grymt bra!

Av LCHF-arkivet

Cecilias avokadochokladbollar

Ett jätteenkelt och otroligt gott recept på avokadochokladbollar. Ett nyttigt och läckert alternativ till vanliga chokladbollar. Perfekt för LCHF/Paleo.

Av LCHF-arkivet

Chokladrutor med mandelsmör och kokos

Otroligt enkla men goda chokladrutor med mandelsmör och kokos. Endast tre ingredienser, men perfekt att ha som godis om du äter LCHF. Inget för strikt LCHF!

Av LCHF-arkivet

Bountybollar (LCHF)

Ett enkelt och gott recept på bountybollar som passar perfekt om du äter LCHF/lowcarb. Påminner verkligen om gamla hederliga Bounty. Försvinnande goda!

Av LCHF-arkivet

Tjockkockens chokladbollar

Tjockkockens omåttligt populära chokladbollar. Perfekt för dig som äter LCHF och är sugen på en chokladboll till fikat ibland. De är grymt goda!

Av LCHF-arkivet

Raffaello-bollar (LCHF)

Ett LCHF-recept på supergoda Raffaello-bollar. Perfekt för dig som vill ha en godbit till kaffet. Funkar bra för dig som äter LCHF/lowcarb.

Av LCHF-arkivet